Het gebied Sürenberg in Winterberg, met zijn gunstige ligging, gevarieerde activiteiten en uitstekende faciliteiten, is een belangrijk onderdeel van Skiliftkarussell Winterberg. Of je nu in de winter komt om te skiën en snowboarden of in de zomer om te wandelen en mountainbiken, het Sürenberggebied biedt volop mogelijkheden om van de buitenlucht te genieten in het prachtige Sauerland.

Gezinsvriendelijke omgeving

Het gebied Sürenberg is ontworpen voor bezoekers van alle leeftijden, waardoor het een geweldige bestemming is voor gezinsvakanties. De glooiende hellingen en toegankelijke paden zorgen ervoor dat iedereen, van jonge kinderen tot senioren, kan genieten van de aangeboden buitenactiviteiten.

Iets voor iedereen

Of je nu een benning of intermideat skiër of snoawboarder bent, er zijn veel verschillende pistes beschikbaar voor jouw niveau. In het gebied zijn ook veel skischolen beschikbaar om je vaardigheden te verbeteren. In de zomer kun je profiteren van de vele wandelpaden, variërend van gemakkelijke wandelingen tot meer uitdagende tochten. Er zijn ook mountainbiketrails beschikbaar, met een mix van technische secties en gladdere paden voor ontspannen ritten.